Wyjazdy weekendowe- grupa W-wa:)

...

Moderator: #Moderatorzy

Wyjazdy weekendowe- grupa W-wa:)

Postprzez extremist » Śr paź 21, 2009 8:18 am

Witam. Wpadłam na pomysł założenia takiej grupy, zorganizowania się. Chodzi o regularne ( w miarę) wyjazdy i to nie tylko góry, ale weekendowe po Polsce i zagraniczne. Szeroko rozumiane podróże.

Warszawa i okolice, bo tu mieszkam i z doświadczenia wiem, że przy dużej odległości to nie ma sensu. A tak można się zawsze dodatkowo spotkać na mieście i poznać:)

Pozdrawiam Karolina:)
extremist

Re: Wyjazdy weekendowe- grupa W-wa:)

Postprzez tomiKG » Śr paź 21, 2009 11:58 am

fajny pomysł i gdybym był z okolic Wawy to chętnie bym się dopisał do tego, no ale cóż... ja znad Bałtyku. Mimo to życzę powodzenia w tworzeniu grupy :)
tomiKG

Postprzez tomcio » Cz paź 22, 2009 7:14 pm

Hej, ja się zapisuje do Twojej grupy:) Mieszkam w Wawie, mam 25 lat i nie lubię tracić weekendów na nicnierobienie. Chętnie dołączę do grupy weekendowych podróżników.

pozdrawiam, Tomek
tomcio

Postprzez ALLUMINAS » Cz paź 22, 2009 10:06 pm

Czesc,

Chetnie sie dopisuje, mimo ze nie z Wawy, ale z bliskiej odleglosci. Jesli zaplanujecie jakies spotkanie w celu okreslenia "potencjalnych" celow tej ekipy to chetnie sie spotkam. Moze jakies piwko w ktorys weekend :).

Pozdrawiam - Łukasz

PS. Czy grupa moze rzucic kosztorys tych wypraw, kazdy z nas dysponuje pewnym budzetem i wiadomo ze nie kazdy moze sie dopasowac.
ALLUMINAS

Postprzez mario_s » So paź 24, 2009 7:32 pm

witam,

rowniez jestem chetny na wspolne wyjazdy weekendowe :)
mario_s

Postprzez extremist » N paź 25, 2009 9:54 am

No fajnie,że jest jakiś odzew:) czekamy na więcej:)

Budżet - jak najtaniej:) tak naprawdę zależeć to będzie jak to sobie wyobrażamy. Wiadomo,że część jest pracująca i nie zawsze dalsze wypady wchodzą w grę:) Ale moze przynajmniej okolice mimo wszystko? prócz tego gory... może zimowa wyprawa w Bieszczady? narty? ścianka wspinaczkowa?:) wstępnie planuje jakiś wypad na narty w marcu z oferta skipass free.

Czekam na Wasze pomysły i jak coś zostawiam gg, tak będzie szybciej:) 2554233
extremist

Postprzez ines » Pn paź 26, 2009 8:02 pm

Witajcie,

co prawda jestem z Torunia, ale do wypadów weekendowych chętnie dołączę
może jako pierwszy zaproponuje wyjazd 6-8 listopad do bukowiny tatrzańskiej na dni lajtowe, spotkania z podróżnikami, pokazy filmów, koncerty
pozdrawiam
Ines

ps. tomiKG w najbliższych planach masz Toruń, jak będziesz miał ochotę to odezwij.
ines

Postprzez extremist » Wt paź 27, 2009 8:11 am

Proponuje się najpierw na mieście spotkać:) co Wy na to?:)
extremist

Postprzez poli » Wt paź 27, 2009 8:36 am

witam,
chętnie bym się przyłączyła :)
pozdr. Paulina
poli

Postprzez extremist » Wt paź 27, 2009 2:57 pm

No to może tak na początek... tydzień po 01.11... na piwko, ktoś chętny?

Jaki dzień komu pasuje?:)

Pozdrawiam
KArolina
extremist

Postprzez Rambo » Wt paź 27, 2009 4:14 pm

ines napisał(a):co prawda jestem z Torunia.

Ines, można by też zorganizować wyjazdy weekendowe grupa Toruń, co? :) Co prawda nie jestem stałym mieszkańcem Torunia i dwa niewiele weekendów mam wolnych, ale fajnie by poznać podróżników z okolicy :)
Rambo

Postprzez tomiKG » Wt paź 27, 2009 7:07 pm

ines napisał(a):tomiKG w najbliższych planach masz Toruń, jak będziesz miał ochotę to odezwij.

do Torunia jadę w celach rodzinnych (tj. m.in. odwiedzanie grobów na Wszystkich Świętych), ale wiadomo, że czterech dni nie spędzę na cmentarzach... zobaczymy, może coś się pomyśli. Co proponujesz? Jakieś piwko na mieście? w najbliższy piątek po południu gram z kumplami i kuzynami w kręgle w Grakuli jakby co
tomiKG

Postprzez tomcio » Wt paź 27, 2009 9:01 pm

Też myślę, że najlepiej będzie się spotkać, poznać i omówić ewentualne plany na najbliższe tygodnie. Mnie nie pasuje pon i środa, w pozostałe dni chętnie skoczę na bro - tylko oczywiście odpowiednio wcześniej musimy się zgadać. pzdr
tomcio

Postprzez ines » Wt paź 27, 2009 10:56 pm

Rambo napisał(a): można by też zorganizować wyjazdy weekendowe grupa Toruń, co? :)

jak najbardziej,
na dobry początek możebny zaprosić grupę warszawska, jak już się ukonstytuuje, na pierniki :) .

chętnie też dołączę degustacji złocistego trunku w warszawie, bo do polowy listopada zaczynam kurs i będę częstym gościem w W-wie
ines

Postprzez odyssei » Śr paź 28, 2009 12:05 am

Jak ja się cieszę, że Was znalazłam! :)
Chętnie dołączę do tej grupy.
Myślę, że warto się spotkać i to jak najszybciej!;) Natomiast nie wiem czy wekdays to jest najlepszy pomysł. Najbezpieczniejszy (czyt. cieszący się najlepszą frekwencją) chyba będzie weekend, bo to jednak wtedy zdecydowana większość ma wolne. Proponowałabym pierwszy weekend po 01.11.09 czyli 6/7/8.11 (do wyboru... chyba, że aż tak dobrze się poczujemy w swoim towarzystwie, że rozstać się nie będziemy mogli;)). Co Wy na to?

A Toruń zapraszamy do siebie! I do Torunia też się chętnie wybierzemy. A jak! Piękne miasto w końcu. I smakowite!
odyssei

Następna strona

Powrót do Szukam towarzysza podróży - szukam ludzi na wyprawę

Travelbit on Facebook