Maroko - Mauretania - Senegal - Mali

...

Moderator: #Moderatorzy

Maroko - Mauretania - Senegal - Mali

Postprzez wojtekww » Cz lut 04, 2010 11:27 am

Witam, szukam dodatkowo osób chętnych na wyprawę do Senegalu, Mali max 2 os.
Termin pod koniec Marca 2010 r.
Nisko budżetówka, przelot tanimi liniami do Maroko, następnie busostopem przez Saharę Zachodnia, Mauretanię do Dakaru, w zależności od czasu punkt do celowy Timbuktu. Koszta 2,5 - 3 tys. zl wszystko. Czas min. 3 tyg max. 5 tyg. kwestia dogadania się.
Pozdrawiam i proszę o szybki kontakt.
ww
wojtekww

Re: Maroko - Mauretania - Senegal - Mali

Postprzez JohnnyN » Cz lut 11, 2010 8:20 am

Witam.Gdybys skorygowal trase ,zeby zamiast Senegalu bylo Mali,a konkretnie Timbuktu,to bylbym powaznie zainteresowany.Od paru lat chodzi mi po glowie powloczyc sie po Saharze ,wlasnie w takiej kolejnosci(Maroko,Sahara Zach,Mauretania,Mali).Zwiedzic Maroko i dotrzec do Timbuktu.Wprawdzie mialem w planie w marcu i kwietniu zaliczyc Nepal(trekking do bazy pod Mount Everest) i Indie,ale moge zmienic plany.Mysle ,ze druga polowa marca i kwiecien to dobry termin.Musialbym wrocic przed 28 kwietnia.
JohnnyN

Postprzez iwik » N lut 14, 2010 5:16 pm

Wojtku jeśli temat jest jeszcze aktualny to proszę o kontakt iwik@onet.eu
iwik

Postprzez kasandra » N lut 14, 2010 6:03 pm

Witam! Ja w podobną podróż planuję się wybrać pod koniec czerwca/na początku lipca. Jednak nigdy nie byłam w Afryce,więc wolałabym się do kogoś dołączyć.. Gdyby ktoś wybierał się tam w tych terminach to proszę dajcie znać. pozdrawiam!
kasandra

Postprzez Aga_M » N lut 14, 2010 7:26 pm

hejka!!!:)

Ja jak najbardziej bym sie pisala, chce wziac okolo 3 tyg urlopu i myslalam by zrobic trase taka: leciec lotem czrterowym z Londyny do Gambii, to bardzo niski koszt w wysokosci ok 70 funtow, a z powrotem wracac do Maroka i do Europy...mialabym 3-4 tygodnie wolnego...i musialabym wylecic prze 19.03 , najtansze polaczenie to 17.03 chcialabym kupic biloet tylko w jend strone a potem ewentualnie z Maroka wracac do Hiszpanii, gdzie mieszkam. Mali i Senegal wydaja sie byc bardzo interesujace i Afryka jest mi dosc obca, bardzo dobrze znam Azje i Ameryke POludniowa.
Jestem bardzo zainteresowana stopowaniem i niskobudzetowa wyprawa.
Podzrowki i prosze o kontakt, jesli nadal to aktualne: aga.mali@hotmail.com oraz skype:agamalisz2

Pozdrowki ze slonecznej Hiszpanii,

Aga
Aga_M

Postprzez Aga_M » N lut 14, 2010 8:31 pm

hejka:) Wlasnie kupilam tani bilet za 5 euro do Marrakeszu z Madrytu, na 16.03...zatem, jesli nie piszecie sie na opcje z wylotem z Londynuu do Gambii ( zaoszczedzilibysmy sporo czasu na dostanie sie tam i moznaby tam spedzic wiecej czasu)...rozwazam potem opcje powrotu na oko 11.04...czy odpowiadalyby Wam taki termin?
Jestem jak najbardziej za tym, zeby jechac tam...

Pozdrowki,

Aga
Aga_M

Postprzez bozena » N mar 28, 2010 6:48 pm

Witaj.Jestem zainteresowana tą trasą ale w póżniejszym terminie.Czy mogłabyś podać strony, na których znajdujesz tanie czartery do Gambii.Jest to świetna opcja,żeby się szybko i tanio dostać do czarnej Afryki.
bozena

Powrót do Szukam towarzysza podróży - szukam ludzi na wyprawę

Travelbit on Facebook